Het bedrijf

Schilderwerken Koopmans staat voor OUDERWETS VAKMANSCHAP

Ouderwets vakmanschap betekent: Dat de kwaliteit van het vakmanschap van vroeger, de materialen en materieel van nu, er voor zorgen dat u bij ons een goed stuk schilderwerk krijgt voor een zeer goede prijs.

Schilderwerken Koopmans is sinds 1 april 2000 gestart.

Het bedrijf is in april 2000 opgericht door Dhr. J Koopmans. We zijn gestart met 4 personeelsleden en op dit moment actief in de schildersbranche en uitgegroeid tot 12 personeelsleden. Het bedrijf richt zich op de particuliere markt, bedrijven, beleggers, instellingen en aannemers. Door de kleinschaligheid heeft de klant altijd rechtstreeks te maken met Dhr. J Koopmans en dat is de kracht van dit schildersbedrijf. Één contact persoon die de beslissingen maakt, dat is wel zo prettig voor de klant.

Het schildersbedrijf is in juni 2004 verhuisd naar een nieuw bedrijfspand aan Het Gangboord 47 te Drachten. Door deze uitbreiding zijn de mogelijkheden tot het verrichten van schilderswerkzaamheden uitgebreid.  

Schilderwerken Koopmans is ook aangesloten bij AF-Erkend dat een garantie biedt voor extra kwaliteit. Schilderwerken Koopmans is een allround schildersbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van schilderwerken. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.